Resa till USA

februari 14, 2018

Inspirerande bilder är något som kan få igång många tankar hos människor, tankar till objektet i sig eller till att någon också vill ha det som finns på bilder. Resor och bilder från utlandet är något som många tycker om att titta och drömma sig bort med. Ett land som skänker många önskningar är USA. Det finns många bloggar om USA och alla vittnar om vilket upplevelse det kan vara att åka till det landet.

Matkulturen i USA

På bilder från USA på bloggar är det mycket mat som föreställs på dessa. Mat innehållandes snabbmat och olika efterrätter. Resebloggar från USA har ofta med sig bild på en hamburgare, en pizza och milkshake. Dessa tre saker blir på något sätt grundläggande för USA för den som inte har varit där.

Maten i USA är lik den i Sverige, men ändå så olik. Man upplever på bloggar att man föreställer sig maten och på beskrivningen att det är mer mat än i Sverige, att det är lite onyttigt men samtidigt lite godare. En blogg kan verkligen väcka fram känslor i en läsare, både genom bilder och texter för vad som beskrivs.