Bloggar om att resa och leva i Bali

december 13, 2018

I Bali finns det en hel del personer som bloggar. Dessa människor hör ofta till en yngre grupp vuxna, det vill säga att de är i åldern 20-30 år. Anledningen till att det finns så många resebloggare i Bali i Indonesien är för att många åker dit för att bo, leva och försörja sig där. Genom att de bloggar om sin vistelse, sina resetips och utflykter kan de tjäna en slant på sin blogg. Tack vare att andra resenärer läser bloggen får de klick och liknande på annonser och på det sättet får de lite extrapengar att leva för. Hur som helst, här nedan har vi listat några av de bloggar man kan ha nytta av att läsa innan man ska resa iväg till Bali.

Nummer 1. The Bali Bible – the ultimate guide to Bali

Detta är vår absoluta favoritblogg. Den är lättnavigerad, lättläst och den tar egentligen upp allt det som man faktiskt vill veta om man ska åka till ön Bali. I bloggen kan man bland annat sortera efter orter och på så vis snabbt skaffa sig en bild av varje enskild plats på ön och se vilken av dem har just det man är ute efter. På denna blogg kan man dessutom sortera efter aktiviteter såsom stränder, barer, shopping, nattliv, unika äventyr, vattenfall med mera. Självklart finns här också direktlänkar till hotell, villor och andra typer av boenden. Denna blogg måste besökas innan man väljer att resa till Bali.

Nummer 2. Salt in our hair – Bali route guide

Denna blogg är perfekt för den som ska stanna under en lite längre tid på ön. Här kan man nämligen få den perfekta beskrivningen av hur man kan resa runt på Bali och i vilken ordning det är lämpligt att besöka de olika orterna på. För varje ort finns det dessutom rekommendationer som beskriver vilka restauranger som är bäst, vilka beachbarer man inte får missa, vilka skönhetssalonger som rekommenderas samt hur långa avstånd det är mellan samtliga av de rekommenderade ställena. Perfekt för den som vill planera sin rutt i Bali. In och läs för att få ut det bästa av din resrutt!

Nummer 3. Baliexperten.se – var man kan shoppa i Bali

Denna sida är mycket bra att gå in och kika på vad man än vill shoppa. Här kan man hitta var man köper allt mellan Meddela Swing elektriska bröstpumpar och träningsskor.

Nummer 4. Flygstolen.se – Se och göra Bali

Ja, du läste rätt, flygstolen.se har en guide som handlar om just Bali. Det finns massor av bloggar om Bali men denna är faktiskt en av de vi fastnat för. På denna sida får man snabbt en översiktsbild av Bali och vad det finns för aktiviteter där. På sajten så listas några av de saker man absolut inte får missa när man är på sin resa i Bali.