Kända personers bloggar

januari 20, 2019

Skapande av bloggar är det många som provar på att göra, att skriva några inlägg, några fastnar för det och andra inte. Det är helt individuellt och är en form av skapande, som passar vissa perfekt, att få uttrycka sig fritt på en egen sida.

Bloggar finns i alla ålderskategorier och kategorier. För personer som är kända i Sverige har det blivit vanligt att dessa skapar en blogg också, eller en hemsida. Detta är en form av marknadsföring för dem, samtidigt som de delar med sig av sitt liv. Kändisskap ser något annorlunda ut nu än förr. Förut var det mer konserter och träffar ute i samhället, idag är det mer på Internet då det är snabbt att nå sina fans. Att skapa en blogg och låta sina fans komma nära på det sättet är väldigt bra i marknadsföringssynpunkt. Det går snabbt att skapa inlägg om ens liv och nyfikna ögon mättas. Det ger positiva effekter åt båda håll.

Det är inte alla som väljer att blogga om sitt liv som känd person, en blogg kan nämligen bli väldigt intim och att dela med sig så mycket av sitt liv är inte något som tilltalar alla.