Sällskapsrum i hemmet

oktober 1, 2018

Att kunna ge och ta med andra, att finna inspiration från varandra, det är vad livet bör gå ut på. Ge och ta. Vi lär av varandra. Detta är lite vad bloggandet handlar om, inspiratörer som dessa personer bakom bloggarna kallas för. De skriver och delar med sig av sitt liv, de kommer med idéer och många gångar frågar de efter tips också. Bloggarna lär sig också av andra bloggar, de inspirerar varandra samtidigt som de blir inspirerade av sina följare som kan skriva kommentarer till dem.

Inspirerande inredningsbloggar

Något som många tycker om att ägna sig åt är heminredning. Många lockas av att ha det likt en heminredningstidning hemma, ljust och minimalistiskt. Detta är något som är trendigt idag, att ha så lite som möjligt framme och ha mycket ljusa färger. Detta kan dock vara svårt att få till då många människor har många saker, det gäller bara att placera dem rätt.

Inredningsbloggar brukar ge en hel del tips på hur inredning kan ske som steg-för-steg beskrivningar hur saker och ting kan placeras. Det finns mycket att lära kring inredning, vilka färger som används kan ge en viss känsla, hur mattan är formad ger en annan känsla. Det är svårt att veta hur saker och ting bäst kan placeras, därför är det bra att ta hjälp av den kunskap som finns.

Som bloggare är det vanligt med samarbeten, företag som vill samarbeta med större bloggare för att på så sätt visa sina produkter utåt. Det blir som reklam men detta gynnar både bloggaren och företaget, men så även läsaren som får gratis inspiration. Idag har det kommit nya riktlinjer just kring samarbeten företag och bloggare emellan. Om en blogg har ett samarbete så skall detta framgå tydligt på bloggen, att det är ett samarbete eller reklam. Detta för att ingen skall få göra så kallad smygreklam, det skall framgå tydligt vad syftet med inlägget är.

Det är många som kan ha åsikter om att det inte är ett riktigt arbete att vara bloggare, detta stämmer dock inte enligt många. Att vara bloggare kräver väldigt mycket, först och främst måste man kunna öppna upp sig själv och många gånger även sitt hem vilket inte alla skulle klara av. Sedan behövs det löpande uppdatera bloggen med text och bilder, en bloggare måste ständigt vara på jakt efter nya saker att skriva om. Dessutom krävs det ett driv för att hitta samarbeten med företag så att bloggaren får en inkomst.