En fartfylld vardag

augusti 17, 2018

Att läsa bloggar kräver en viss nypa salt från läsarens håll, detta i mening av att det är utvalda delar av livet som bloggaren delar med sig av och inte hela livet. Ibland kan det vara lätt att föreställa sig hela bloggarens vardag av det som går att läsa, men det är så mycket mer därtill precis så som det är för alla människor. Många bloggare brukar också vara noga med att få fram detta till sina läsare, att det är enstaka sekvenser som det skrivs om och att det händer så mycket mer än bara inläggen.

Livsstilsbloggar är inte alla lätta att skriva, vad man ska dela med sig av och vad som inte ska skrivas. Det är på ett sätt viktigt att få fram livet i stort för att läsarna skall vilja fortsätta läsa, men samtidigt är det svårt att klippa ut små sekvenser, detta för att det är inläggen som kommer att bilda en uppfattning om hur personen i fråga är.

Att ha en tydlig inriktning på bloggen hjälper både bloggaren och den som läser. Den som skriver vet vad som förväntas av en och då kan inlägg skapas utefter detta och läsaren vet ungefär vad som kan förväntas av inläggen som uppkommer.